inschrijfAdvies

U weet het. Bij een aanbesteding maakt niet (alleen) de beste relatie van de opdrachtgever de meeste kans, maar de beste inschrijver. Daarom geven we u graag gericht advies bij uw inschrijvingen. Zo vergroot u aanzienlijk uw kansen, ook als u op dat moment al tot de beste relaties van de aanbestedende partij behoort. 

Omzeil valkuilen

We kunnen het meeste voor u betekenen, als u ons vroeg bij de aanbesteding betrekt. (Soms kunnen we u vanaf een onverwachte kant helpen: door uw aanbestedende opdrachtgever te adviseren bij het vormen van de gunningscriteria.) Zeker als u al geruime tijd leverancier bent, zijn er een aantal valkuilen. Uw prijs is onvoldoende concurrerend. U neemt aan dat u de opdrachtgever begrijpt en dat uw opdrachtgever wel weet wat u in huis hebt. U geeft onvoldoende nauwkeurig antwoord op de vraagstelling. 

Cruciale punten

Tenderbridge analyseert de offerteaanvraag en uw inschrijving en geeft advies. Wij checken punten die soms onbeduidend lijken maar beslissend kunnen worden, zoals:

  • Wordt aan alle eisen voldaan, en zijn alle bijlagen geupload?
  • Wordt aan de uitsluitingsgronden en minimumeisen voldaan?
  • Zijn officiële documenten nog geldig voor de offerte?
  • Geeft de offerte de juiste antwoorden op gestelde vragen? 
  • Zijn de teksten in correct Nederlands c.q. Engels geschreven?
  • Is de tekst begrijpelijk voor iedereen?
  • Is een juiste aanbestedingsstrategie gekozen?
  • Leidt deze offerte tot veel punten en een gunstige beoordeling?

Als u de aanbesteding niet wint, zijn we benieuwd waarom. Niet zelden maakt de opdrachtgever een fout en kunnen we herziening van de beslissing afdwingen. U zou niet de eerste zijn die zo alsnog een mooie opdracht scoort. We gaan ervoor.

Vertel uw verhaal 

De opdrachtgever beoordeelt uw offerte op het verhaal dat u vertelt. Samen met uw mensen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor de klant. Samenhangend, consistent, duidelijk en passend bij de stijl van de opdrachtgever.