Inkoopmanagement

Waardevolle ideeën en inzichten

Het belangrijkste dat we bieden zijn nieuwe ideeën. Andere inzichten. Een verfrissende kijk op uw organisatie en de markt. We komen gevraagd en ongevraagd met ideeën voor structurele verbeteringen. Het optimaliseren van de inkooporganisatie bijvoorbeeld. Het ontwikkelen van nieuwe producten en procedures, het implementeren van e-procurement of P2P traject.


Blijvende winst
Als onze ideeën u aanspreken, voegen we graag de daad bij het woord. Als projectmanager begeleiden we implementatie- en veranderprojecten. Dat doen we met succes. Als wij allang overbodig zijn, plukt u er nog de vruchten van. Dat noemen we blijvende winst.

Focus op het doel
Tenderbridge heeft veel inkooptrajecten, verbeterprojecten en Europese aanbestedingen succesvol begeleid. Op het gebied van Europese aanbestedingen heeft Tenderbridge ervaring met FM/HRM/ICT/MarCom/diensten/leveringen. 
U kunt denken aan het middels een Europese aanbesteden van een legacy ICT-systeen (ICT) voor vijf miljoen burgers, aanbesteden van legionella dienstverlening voor een landelijke werkende organisatie of het stroomlijnen van talloze facturen voor een redactie van een landelijke krant. Wij zijn niet de focus. Die brengen we wel aan voor uw probleemstelling. 

Extra capaciteit met blijvende winst op de koop toe.
Als het gaat om inkoopmanagement, ondersteunt Tenderbridge u met flexibele capaciteit. Handig als u voor een groot project staat. Onmisbaar als u met onderbezetting kampt. Onze inkopers en inkoopmanagers vormen een tijdelijke aanvulling op uw team en brengen nuttige aanvullende kennis mee.